Orduspor Lig'in en az gol yiyeni

Karadeniz temsilcisi, ligde oynadığı 10 karşılaşmada, 1 mağlubiyet, 4 galibiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan topladı. Kalesinde 6 gol gören Orduspor, puan cetvelinde 6. sırada yer alıyor.Ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe maçında,

Orduspor Lig'in en az gol yiyeni

Karadeniz temsilcisi, ligde oynadığı 10 karşılaşmada, 1 mağlubiyet, 4 galibiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan topladı. Kalesinde 6 gol gören Orduspor, puan cetvelinde 6. sırada yer alıyor.

Ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe maçında, sahadan 1-0 mağlup ayrılan mor-beyazlı ekip, oynadığı 9 maçta yenilgi yüzü görmedi. Dört galibiyeti bulunan Orduspor, Fenerbahçe maçının ardından, sahasında Manisaspor'u 1-0, Eskişehispor'u 2-1, deplasmanda ise Kandemir Karabükspor'u 2-1 ve Ankaragücü'nü 2-0'lık sonuçlarla mağlup etti.

On haftada beş beraberliği olan mor-beyazlı ekip, sahasında Samsunspor ve Gaziantepspor ile 0-0, Bursaspor ile 1-1 berabere kalırken deplasmanda da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor maçlarından 1-1'lik sonuçlarla sahadan ayrıldı.

Karadeniz temsilcisi, Spor Toto Süper Ligde oynadığı 10 karşılaşmada, rakip takım filelerini 10 defa havalandırırken, kalesinde 6 gol gördü. Orduspor'un attığı 10 gol, 5 ayrı futbolcudan geldi.

Attığı topu 4 kez rakip takım filelerine gönderen Stancu, takımın en fazla gol atan futbolcusu olurken, Fatih Tekke 3, Sedat, Yalçın ve Culıo birer gol attı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya