Ölü taklidi yaparak kurtuldu!

Olayın şokunu üzerinden atamayan genç kız şunları söyledi: ”Olay çıktığında ben binanın girişinde duruyordum. Saldırgan ateş etmeye başlayınca polis bize neden ateş ediyor diye düşündüm. Her kes kaçışmaya başlamıştı. Vurulan arkadaşlarım ölünce ben de onl

Ölü taklidi yaparak kurtuldu!

Olayın şokunu üzerinden atamayan genç kız şunları söyledi:

”Olay çıktığında ben binanın girişinde duruyordum. Saldırgan ateş etmeye başlayınca polis bize neden ateş ediyor diye düşündüm. Her kes kaçışmaya başlamıştı. Vurulan arkadaşlarım ölünce ben de onların arasına vurulmuş gibi yatarak ölü numarası yaptım. O arada bana da ateş eder mi?, Benim yaşadığımı görür mü? Diye düşündüm.

Ben vurulan bir kızın bacaklarının üzerinde yatıyordum, benim bacaklarımın üzerinde de vurulan iki kız yatıyordu. Sonra saldırgan yaklaştı ”ben polisim” diye bağırdı. Sonra tekrar ateş etmeye başladı. Kurşunlar benim etrafıma da isabet etti.

Bir kız arkadaşım bileğini kırmış, diğeri yaralanmıştı. Bir saat ölü numarası yaptım. Saldırgan benden biraz uzaklaşınca denize doğru sürüne sürüne kaçmaya çalışırken onlara biraz yardım etmeye çalıştım. İnsanlar bağırıyor, yardım istiyor bazıları da denize kaçıyordu.

Cesetlerin arasından kalkıp denize doğru gittim ve kendimi sulara atarak yüzmeye başladım. Sonra bir tekne tarafından kurtarıldım. Yaşadıklarımı ömrüm boyunca bir kabus gibi hatırlayacağım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler