Ölen kocasının küllerini yiyor!

Çok sevdiği kocasını kaybettikten sonra cenazesini yakarak küllerini alan bir kadın, her fırsatta kocasının küllerini yiyor. Bunun kendisinde bir bağımlılığa dönüştüğünü söyleyen kadın, tedavi olmak istiyor.KENDİNİ ALIKOYAMIYOR İngiltere'nin TLC kanalında

Ölen kocasının küllerini yiyor!

Çok sevdiği kocasını kaybettikten sonra cenazesini yakarak küllerini alan bir kadın, her fırsatta kocasının küllerini yiyor. Bunun kendisinde bir bağımlılığa dönüştüğünü söyleyen kadın, tedavi olmak istiyor.

KENDİNİ ALIKOYAMIYOR
İngiltere'nin TLC kanalında yayınlanan "Garip Bağımlılığım" isimli bir reality şov programına katılan 26 yaşındaki Casie adlı kadın, yaklaşık iki ay önce kaybettiği kocasının küllerini yanından hiç ayırmadığı gibi her fırsatta parmağını küle daldırıp sonra da yemekten kendini alıkoyamadığını açıkladı.

BAĞIMLILIK HALİNE GELDİ
Çok sevdiği kocasını 2 ay önce bir astım krizi sırasında kaybeden Casie, o günden beri nereye giderse gitsin, kocasının küllerini yanından ayırmıyor.

"Bir gün kutuyu yere koyarken külün bir kısmı elime sıçradı. Ben de parmağımdaki külü yıkamak istemediğim için yaladım. O günden sonra bu bir bağımlılık haline geldi. Kendime engel olamıyorum" diyen kadın, şimdi bu bağımlılığından kurtulmak için tedavi olmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya