Öldürüp testislerini çalacaklardı!

ABD polisi, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’i öldürüp testislerini tanesi 2 bin 500 dolara (4 bin 500 TL) satmayı planlayan üç kişinin cinayet planını ortaya çıkardı.Tecavüz ve cinayet suçlarından hapse mahkûm olan Dana Martin, yeğeni Tanner Ruane ve Mark

Öldürüp testislerini çalacaklardı!

ABD polisi, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’i öldürüp testislerini tanesi 2 bin 500 dolara (4 bin 500 TL) satmayı planlayan üç kişinin cinayet planını ortaya çıkardı.

Tecavüz ve cinayet suçlarından hapse mahkûm olan Dana Martin, yeğeni Tanner Ruane ve Mark Staake’ye 18 yaşındaki şarkıcıyı öldürmeleri için para verdi. Plana göre ikili Bieber’ı kravatla boğup testislerini alacaktı. Martin’le cezasını çektiği cezaevinde buluşup cinayet planı yapan ikilinin foyası polisin dinlemesi sonucu ortaya çıktı. İkili tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler