Öldüren hıçkırık!

 ABD’nin Teksas eyaletinde Patrick Edward Myers adlı asker, içki içtiği yakın arkadaşının hıçkırığını geçirmek için kafasına silah dayadı. Ancak yanlışlıkla tetiği çekince arkadaşı hayatını kaybetti. ABD’de yaşayan bir asker kendisi gibi asker olan arkada

Öldüren hıçkırık!

 

ABD’nin Teksas eyaletinde Patrick Edward Myers adlı asker, içki içtiği yakın arkadaşının hıçkırığını geçirmek için kafasına silah dayadı. Ancak yanlışlıkla tetiği çekince arkadaşı hayatını kaybetti.
 
ABD’de yaşayan bir asker kendisi gibi asker olan arkadaşını korkutmak isterken öldürdü. Teksas eyaletinin Killeen kentinde yaşanan olayda Patrick Edward Myers (27) adlı asker, arkadaşı Isaac Lawrence Young’ı (22) hıçkırığını geçirmek için korkutmak istedi. Silahı Lawrence’ın alnına dayayan Myers arkadaşını korkutarak hıçkırığına son vermeye çalıştı. Ancak öncesinde alkol almış olan Myers yanlışlıkla tetiği çekti. Myers’ın gözünden vurduğu arkadaşı olay yerinde hayatını kaybetti.
 
POLİSLER silah sesi üzerine aldıkları ihbar sonucunda olay yerine geldi. Olay anında 2 askere 3’üncü bir kişinin daha eşlik ettiği açıklandı. Askerlerin olaydan önce evde alkol alıp futbol maçı izledikleri belirtildi. Killeen polis departmanı sözcüsü Carroll Smith, “Kurban hıçkırık tutunca şüpheli silahla onu korkutmaya çalışırken ölümüne neden oldu” açıklamasında bulundu. Myers şimdi kazara adam öldürmekten yargılanacak. Young’ın iki adet üstün hizmet madalyası bulunduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler