Oğlunun intikamı için 25 militan öldürdü

Afganistan'ın batısındaki Farah bölgesinde Reza Gül isimli bir kadın oğlunun intikamını almak için 25 Taliban militanını öldürdü, 5'ini de yaraladı. İran'ın İngilizce yayın yapan televizyonu Press TV'nin internet sayfasında yer alan habere göre, Reza Gül

Oğlunun intikamı için 25 militan öldürdü
Afganistan'ın batısındaki Farah bölgesinde Reza Gül isimli bir kadın oğlunun intikamını almak için 25 Taliban militanını öldürdü, 5'ini de yaraladı.
 
İran'ın İngilizce yayın yapan televizyonu Press TV'nin internet sayfasında yer alan habere göre, Reza Gül polis olan oğlu, gözleri önünde Taliban militanları tarafından öldürüldü. Oğlunun intikamını almak için silaha sarılan o anne kızı ve damadıyla birlikte Taliban militanlarının peşine düştü.
 
25 Taliban militanının öldürüldüğü çatışmanın 7 saat sürdüğü belirtiliyor. Taliban, çatışmayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.
 
Afganistan İçişleri Bakanı sözcüsü Sadık Siddiki, oğlunun intikamını almak için silaha sarılan annenin, Taliban'a karşı verilen mücadelenin sembolu haline geldiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler