Obama’ya kasetli saldırı

 Münazara öncesi Obama’ya kasetli saldırı Seçime yaklaşık bir ay kala Obama ve Romney bugün ilk TV münazarasına çıkıyorlar. Cumhuriyetçiler, kamuoyu nezdinde çok etkili olan münazaraların ilkinden önce Obama’nın ırkçılık yaptığını iddia ettikleri bir konu

Obama’ya kasetli saldırı

 

Münazara öncesi Obama’ya kasetli saldırı

 

Seçime yaklaşık bir ay kala Obama ve Romney bugün ilk TV münazarasına çıkıyorlar. Cumhuriyetçiler, kamuoyu nezdinde çok etkili olan münazaraların ilkinden önce Obama’nın ırkçılık yaptığını iddia ettikleri bir konuşmasının kasetini yayınladılar. Obama Kampanyası ise Romney’ye yüzde 47 kasetini hatırlatıp Obama’nın kasetini önemsiz karşıladı.

 

ABD’deki 6 Kasım başkanlık seçimlerinden önce Başkan Barack Obama ve  Cumhuriyetçi Mitt Romney, Amerikan halkının kararında oldukça etkili olan münazaralara bugün başlıyor. Üç turlu münazaraların, sadece iç politikanın konuşulacağı Denver’da gerçekleşecek ilkinin öncesinde ise Obama’ya Cumhuriyetçilerin kasetli saldırısı yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler