Obama Lisede sıkı 'keş'miş !

ABD Başkanı Obama'nın gençlik yıllarındaki marihuana bağımlılığı yeni bir kitapla gün yüzüne çıktı.ABD Başkanı Barack Obama hakkında yazılan yeni bir kitap, başkanın lise yıllarında edindiği marihuana bağlılığını gözler önüne serdi. 1970'li yıllarda Hawai

Obama Lisede sıkı 'keş'miş !

ABD Başkanı Obama'nın gençlik yıllarındaki marihuana bağımlılığı yeni bir kitapla gün yüzüne çıktı.

ABD Başkanı Barack Obama hakkında yazılan yeni bir kitap, başkanın lise yıllarında edindiği marihuana bağlılığını gözler önüne serdi. 

1970'li yıllarda Hawaii'nin Honolulu kentinde okuduğu Punahou Lisesi'ndeki arkadaş grubuyla "Marihuana Çetesi" kuran Obama'nın marihuana içme trendleri oluşturduğu ve esrarı ziyan eden arkadaşlarına da ceza verdiği iddia edildi.

Biyografi yazarı David Maraniss tarafından kaleme alınan kitaba göre Obama ve arkadaşları dönemin popüler araçlarından bir Volkswagen minibüsü "Marihuana Vagonu" haline getirdi. Burada marihuana partileri veren Başkan, esrar bittikten sonra pencereyi açarak dumanı ziyan edenlere ceza getirdi.

19 Haziran'da Google Books tarafından satışa sunulacak kitapta, o dönem Başkan'a eşlik edenlerin bugün başarılı sporcu, iş adamı ve siyasetçi oldukları vurgulanıyor.

Obama, 1995'te yayınlanan otobiyografisi "Babamdan Hayaller" adlı kitabında uyuşturucu kullandığını kabul etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya