O filme 7 idam!

Kahire’de görülen davada kararı açıklayan Yargıç Seyf el Nasır Süleyman, “Yedi zanlı İslam dinini ve peygamberini aşağılayan bir filmin yapım ve yayınında rol oynadıkları için İslam dinini aşağılamaktan suçlu bulundu” dedi.Düşük bütçeli “Müslümanların Mas

O filme 7 idam!

Kahire’de görülen davada kararı açıklayan Yargıç Seyf el Nasır Süleyman, “Yedi zanlı İslam dinini ve peygamberini aşağılayan bir filmin yapım ve yayınında rol oynadıkları için İslam dinini aşağılamaktan suçlu bulundu” dedi.

Düşük bütçeli “Müslümanların Masumiyeti” filmi, ABD’nin California eyaletinde yaşayan Mısır asıllı Kıpti Hristiyan Nakoula Basseley Nakoula yapımcılığında çekilmişti. Filmde yer alan Hz. Muhammed’e hakaret içeren ifadeler dünyanın dört bir yanında kanlı gösterilere neden olmuştu.

Libya’nın Bingazi şehrindeki ABD Konsolosluğu’na düzenlenen saldırıda ise Büyükelçi Chris Stevens ve üç ABD’li öldürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya