Nükleer hayranlığı bitmiyor!

Japonya yağmur mevsimi ile birlikte yaz sıcaklarının ve yüksek nemin kendini iyice gösterdiği şu günlerde güneyindeki Kyushu adasından başlayarak planlı elektik kesintisi işlemine başlama kararı aldı. Japonya’nın 3. en büyük adası olan Kyushu’da bugün (28

Nükleer hayranlığı bitmiyor!

Japonya yağmur mevsimi ile birlikte yaz sıcaklarının ve yüksek nemin kendini iyice gösterdiği şu günlerde güneyindeki Kyushu adasından başlayarak planlı elektik kesintisi işlemine başlama kararı aldı. Japonya’nın 3. en büyük adası olan Kyushu’da bugün (28 Haziran) evlere dağıtılan planlı elektrik kesintisi çizelgesi Kyushu halkını Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında sıkıntılı günlerin beklediğini gösteriyor. Buna karşılık bu bölgeye elektrik sağlayan KYUDEN elektrik üretim ve dağıtım şirketine şikayet telefonları çığ gibi büyüyor. Dağıtılan çizelgede Temmuz ayından başlanarak Eylül ayının ilk haftasına kadar her evin 6 farklı zaman aralığında planlı olarak elektrik kesintisine maruz bırakılacağı bilgisi yer alıyor. Sabah 8:30-11:00, 10:30-13:00, 12:30-15:00, 14:30-17:00, 16:30-19:00 ve 19:30-21:00 saatleri arasında her hane yaklaşık 3 ay boyunca hergün günde 2.5 saat boyunca eletriksiz kalacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler