Nijerya’da bir Türk kaçırıldı

Nijerya'nın güneyinde kimliği belirsiz silahlı şahıslar Baran Karakuş adlı bir Türk vatandaşını alıkoydu. Ülkede yayın yapan Thisday gazetesinin haberine göre, olay River eyaletindeki Opobo / Nkoro yerel hükümet bölgesinde Salı günü meydana geldi. Bir fir

Nijerya’da bir Türk kaçırıldı

Nijerya'nın güneyinde kimliği belirsiz silahlı şahıslar Baran Karakuş adlı bir Türk vatandaşını alıkoydu. 

Ülkede yayın yapan Thisday gazetesinin haberine göre, olay River eyaletindeki Opobo / Nkoro yerel hükümet bölgesinde Salı günü meydana geldi. Bir firmada danışman olan Baran Karakuş, şirket aracıyla seyir halindeyken silahlı şahısların bulunduğu bir otomobil tarafından önü kesilerek durduruldu. Havaya ateş açan saldırganlar, Karakuş'u rehin alarak henüz bilinmeyen bir yere götürdü. 
 
Eyalet Polis Komutanlığı sözcüsü Ben Ugwuegbulam, "Kaçırılma olayı Birlik yolu üzerinde gerçekleşti. Alıkonulan şahsın bir an önce kurtarılması ve saldırganların yakalanıp gözaltına alınması için gerekli adımları attık" açıklamasını yaptı. Polis güçlerinin bölgede araştırmalarını sürdürdükleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya