Nepal’de ölü sayısı artıyor

Nepal’de yaşanan 7.8 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 4 bin 349’a, yaralananların sayısı ise 8 bin 500’e yükseldi. Nepal Başbakanı Sushil Koirala, cumartesi günü ülkeyi vuran 7.8 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 4 bin 349 kişinin hayatını kayb

Nepal’de ölü sayısı artıyor
Nepal’de yaşanan 7.8 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 4 bin 349’a, yaralananların sayısı ise 8 bin 500’e yükseldi.
 
Nepal Başbakanı Sushil Koirala, cumartesi günü ülkeyi vuran 7.8 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 4 bin 349 kişinin hayatını kaybettiğini fakat ölü sayısının 10 bine çıkabileceğini ifade etti. Koirala, yaralı sayısının ise en az 8 bin 500 olduğunu bildirdi. Nepal Başbakanı Koirala, “Hükümet, kurtarma çalışmaları kapsamında her şeyi yapıyor. Nepal için oldukça zor ve mücadele zamanı” dedi.
 
Öte yandan çeşitli ülkelerin arama kurtarma ekiplerinin bölgede çalışmalarını devam ettiği belirtilirken, bölgede 90 İngiltere ve İrlanda vatandaşının kayıp olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya