NATO'dan Türkiye açıklaması

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Türkiye'yi korumak ve savunmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı.NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Türkiye'yi savunmak ve korumak için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi. Rasmussen, "Türki

NATO'dan Türkiye açıklaması

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Türkiye'yi korumak ve savunmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı.

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Türkiye'yi savunmak ve korumak için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.
 
Rasmussen, "Türkiye'yi savunabilmek için yeni planlarımız var. Umarım bu önlemler, Türkiye'ye saldırı düzenlenmemesi için caydırıcı olur." dedi.
 
Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da düzenlenen NATO Parlamenterler Asemblesi yıllık toplantısında konuşan Rasmussen, Suriye muhalefetinin Katar'da vardığı uzlaşmayı önemli bir olumlu adım olarak değerlendirdi.
 
Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada benzer sözler söyleyen Rasmussen, "NATO gibi bir savunma ittifakının Türkiye dahil bütün müttefiklerini korumak için her türlü planının bulunmaması şaşırtıcı olur. Bu nedenle çeşitli fırsatlarda, gerektiğinde Türkiye’yi savunacağımızı ve koruyacağımızı açıkladım" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya