Motosiklet çetesinin binasında patlama!

İsveç'in Malmö şehrinde motosikletli çete Bandidos'un binasında patlama meydana geldi. Malmö emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, patlamanın sabotaj sonucu meydana gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.Patlama sırasında meydana ge

Motosiklet çetesinin binasında patlama!

İsveç'in Malmö şehrinde motosikletli çete Bandidos'un binasında patlama meydana geldi. Malmö emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, patlamanın sabotaj sonucu meydana gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

Patlama sırasında meydana gelen yangının söndürülme çalışmalarında zorluk yaşandığını belirten Emniyet Müdürü Torbjörn Kroström “Cumartesi öğle saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle çıkan yangın halen söndürülemedi. İlk patlamanın ardından içerideki gaz tüplerinde de patlama olduğu için itfaiye ekipleri geri çekilmek zorunda kaldılar. Polis ve itfaiye binaya yaklaşamadığı için yangın devam ediyor. Binanın çevresindeki binalar tahliye edildi, bölge insan ve araç trafiğine kapatıldı. Biz olayda bir saldırı, intikam alma ihtimali üzerinde duruyoruz ama her şey yangını söndürdükten sonra yapılacak teknik incelemeden sonra belli olacak. Hatta içeride ölen kalan var mı onu da tam bilmiyoruz" dedi.

Binadaki yangından çıkan dumanlar nedeniyle bölge halkının 24 saat pencere ve kapılarını açmamasını ve bölgeye yaklaşmamasını isteyen polis, patlama rizikosunun devam ettiğini bildirdi. Patlama rizikosu nedeniyle bina ve çevresindeki güvenlik önlemlerinin pazar günü sabaha kadar devam edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya