Mezarlara ateş ediyorlar

Cephe hattındaki Azeri mezarlıkları da Ermeni keskin nişancıların hedefinde. Ermeni keskin nişancıları, cephe hattındaki ateşkes ihlallerinde en çok Azeri mezar taşlarını hedef alıyor.Ermenistan tarafından açılan ateş sonucu, onlarca mezar taşı tahrip olm

Mezarlara ateş ediyorlar

Cephe hattındaki Azeri mezarlıkları da Ermeni keskin nişancıların hedefinde. Ermeni keskin nişancıları, cephe hattındaki ateşkes ihlallerinde en çok Azeri mezar taşlarını hedef alıyor.

Ermenistan tarafından açılan ateş sonucu, onlarca mezar taşı tahrip olmuş durumda. Daha çok cephe hattındaki Ağdam bölgesindeki mezarlıkları hedef seçen Ermeni keskin nişancıları, bölge halkına korku salıyor. Yöre halkı, yakınlarının mezarı başında bir Fatiha okumaktan korktuklarını söylüyor.

Önceki yıllarda kabir ziyaretine giden birkaç Azeri vatandaşının Ermeni askerlerinin kurşunlarına hedef olduklarını söyleyen yöre halkı, bölgede birçok kişinin mezarlıkta öldüğü ve yaralandığını söylüyor.

Cephe hattına yakın bölgelerde yaşayan Azeriler, 21 Mart Nevruz Bayramı öncesinde ziyaret edecekleri mezarlıklarda yeniden Ermeni keskin nisancıların hedefi olmaktan koktuklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler