Medvedev'in Erdoğan kopyası

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev üç veya daha fazla çocuklu ailelere ücretsiz arazi verilmesi için Arazi Kanunu'nda yapılan değişiklikleri onayladı.Kremlin'den yapılan açıklamada Medvedev'in 'Arazi Kanunu' imzaladığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan d

Medvedev'in Erdoğan kopyası

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev üç veya daha fazla çocuklu ailelere ücretsiz arazi verilmesi için Arazi Kanunu'nda yapılan değişiklikleri onayladı.

Kremlin'den yapılan açıklamada Medvedev'in 'Arazi Kanunu' imzaladığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan değişiklikler doğrultusunda, devlet ve belediye elinde bulunan boş araziler üç veya daha fazla çocuklu vatandaşların bireysel konut yapmaları için ücretsiz şekilde tahsis edilecek" ifadeleri yer aldı.

Rusya'nın aldığı bu tedbir ülkede yaşanan nüfus sorununun önlenmesi ve çok çocuklu ailelere destek sağlamak için düşünülen hükümet politikasının bir parçası.

Medvedev, Kasım ayında yaptığı yıllık ulusa sesleniş konuşmasında çok çocuklu ailelerin desteklenmesine yönelik bir dizi öneri sıralamıştı. Konuşmasında Rusya'nın azalan nüfusu ile ilgili değerlendirmede bulunan Dmitri Medvedev, bölge yetkililerine seslenerek çok çocuklu ailelere ev yapmaları için arazi tahsis etmeleri teklifinde bulunmuştu. Rusya Başkanı, ayrıca bu ailelere vergi muafiyeti de getirilmesini istemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya