'Madonna için ruhlarını sattılar'

  İTALYA’nın Floransa kentindeki Uffizi Sanat Galerisi’nin, giriş çıkış saatleri dışında kapılarını ünlü şarkıcı Madonna için açması İtalyan sanat dünyasının tepkisine neden oldu.Madonna İtalya’nın önde gelen müzelerinden Uffizi Sanat Galerisi’ni erkek ar

'Madonna için ruhlarını sattılar'

 

 

İTALYA’nın Floransa kentindeki Uffizi Sanat Galerisi’nin, giriş çıkış saatleri dışında kapılarını ünlü şarkıcı Madonna için açması İtalyan sanat dünyasının tepkisine neden oldu.

Madonna İtalya’nın önde gelen müzelerinden Uffizi Sanat Galerisi’ni erkek arkadaşı Brahim Zaibat, oğlu Rocco ve korumalarıyla birlikte gezmişti. İtalyan sanat uzmanları, Madonna’ya özel gezi izni veren müzeyi ruhunu satmakla suçladı. Madonna, tarihi 16’ncı yüzyıla uzanan müzede birkaç saat kalarak Leonardo da Vinci, Michelangelo, Michelangelo, Sandro Botticelli ve Raphael gibi sanatçıların eserlerini incelemişti. Gezi sırasında Madonna’ya eşlik eden Cristina Acidini, “Madonna, Botticelli’nin eserlerine büyük ilgi gösterdi. Felsefeye büyük önem veriyor gibi görünüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler