Liseye silahlı saldırı: 1 ölü

 ABD'nin Ohio eyaletinde silahlı bir kişi tarafından liseye düzenlenen saldırıda bir öğrencinin öldüğü, 4'ünün yaralandığı bildirildi.Yetkililer, Chardon kentinde Chardon Lisesi'nin kafetaryasında haftanın ilk günü düzenlenen saldırıdan sonra şüpheli oldu

Liseye silahlı saldırı: 1 ölü

 

ABD'nin Ohio eyaletinde silahlı bir kişi tarafından liseye düzenlenen saldırıda bir öğrencinin öldüğü, 4'ünün yaralandığı bildirildi.

Yetkililer, Chardon kentinde Chardon Lisesi'nin kafetaryasında haftanın ilk günü düzenlenen saldırıdan sonra şüpheli olduğu sanılan bir kişiyi kısa süre içinde yakaladıklarını söyledi.

Öğrenci olduğu sanılan şüphelinin sorguya alındığını bildiren yetkililer, saldırının gerekçesi hakkında ise herhangi bir açıklama yapmadılar.

Saldırının ardından 1100 öğrencinin eğitim gördüğü okulda panik çıktığı, öğrencilerin çığlıklar atarak okulun koridorlarına kaçıştıkları belirtiliyor.

Yetkililer, yaralı öğrencilerin hastaneye kaldırıldığını, kentteki okulların kapatıldığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler