Libya'da tecavüz şoku!

Trablus kentindeki bir kontrol noktasında gözaltındayken 15 erkeğin kendisine tecavüz ettiğini iddia eden bir kadın, başına gelenleri anlatmak için yabancı basın mensuplarının bulunduğu bir otel salonunu bastı, ortalık karıştı. OTELİ BİRBİRİNE KATTIGözalt

Libya'da tecavüz şoku!

Trablus kentindeki bir kontrol noktasında gözaltındayken 15 erkeğin kendisine tecavüz ettiğini iddia eden bir kadın, başına gelenleri anlatmak için yabancı basın mensuplarının bulunduğu bir otel salonunu bastı, ortalık karıştı.

 

OTELİ BİRBİRİNE KATTI

Gözaltında kaldığı iki günlük süre zarfında 15 güvenlik görevlisinin tecavüzüne uğradığını ifade eden İman El Obeydi isimli kadın, Libya'nın başkenti Trablus'taki Rixos Oteli'ni birbirine kattı.

 

LİBYALI YETKİLİLER ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Otelin kahvaltı salonundaki yabancı basın mensuplarına vücudundaki darp izlerini göstermek isteyen Obeydi'ye Libya Enformasyon Bakanlığı yetkilileri engel olmaya çalıştı.

 

Obeydi, otel çalışanları, olay yerinde bulunan sivil polis ve bakanlık çalışanları arasındaki arbede an be an AP foto muhabirinin kamerasına yansıdı.

 

AP, yaşanan kavgada gazetecilere ait iki kameranın parçalandığını ve bir muhabirin tekmelendiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler