Korkunç! Cinsel organı çürüdü...

Cinsel organı çürümeye başlayan ve solunum problemleri yaşayan adam hastaneye koştu. Doktorlar adamın iç çamaşırlarında karısının sürdüğü zehri tespit etti.   Çinli adam, cinsel organının çürüdüğünü fark ettikten sonra hastaneye başvurarak üç hafta boyunc

Korkunç! Cinsel organı çürüdü...
Cinsel organı çürümeye başlayan ve solunum problemleri yaşayan adam hastaneye koştu. Doktorlar adamın iç çamaşırlarında karısının sürdüğü zehri tespit etti.
 
Çinli adam, cinsel organının çürüdüğünü fark ettikten sonra hastaneye başvurarak üç hafta boyunca tedavi gördü. Soyadı Zhang olarak açıklanan adam, cinsel organının çürüme sebebinin iç çamaşırında bulunan zehirli kimyasal madde olduğunu öğrendi. Daha korkunç olansa, çamaşırlarına zehirli maddeyi koyanın karısının olduğu gerçeğiydi.
 
ÜÇ HAFTA HASTANEDE TEDAVİ GÖRDÜ
 
Çin'in Zhejiang eyaletinin Hangzhou şehrinde yaşayan 53 yaşındaki adam ve karısı arasında büyük bir kavga patlak verdi. Bu kavganın sonrasında Zhang, cinsel organlarında çürüme ve nefes alıp vermede sıkıntı şikayetleriyle hastaneye müracaat etti. İki hafta yoğun bakımda tedavi altına alınan adam, daha sonra bir hafta da hastanenin yanık ünitesinde tedavi gördü.
 
İÇ ÇAMAŞIRLARINDA ZEHİRLİ ZİRAİ İLAÇ ÇIKTI
 
Doktorlar, Zhang'in iç çamaşırlarında zararlı otları öldürmede kullanılan bitki öldürücü kimyasal zehir buldu. Hastane doktorlarından Ren Zhangmo; "Eğer bitki öldürücü zirai ilaç hemen temizlenseydi sorun olmazdı. Kokusuz ve renksiz, zehirli içeriğe sahip olan ilaç belliki Zhang'in cildine bir süre temas etmiş." açıklamasında bulundu. Hastanede Zhang'in karısının iç çamaşırlarına bulaştırdığı zehirden dolayı solunum güçlüğü çektiği de ortaya çıktı. Doktorlar adamın hayatının geri kalanı boyunca bu rahatsızlığı yaşayacağını açıkladı.
 
ZEHİRLİ ÇAMAŞIRLARI KIZININ DÜĞÜNÜNDE DE GİYMİŞ
 
Zhang'in karısının zehirli maddeyi bir münakaşa sonrasında kocasının çamaşırlarına bulaştırmayı kafasına koyduğu yapılan soruşturma sonucu belirlendi. Kocasıyla tartışma sonrasında gözü dönen kadının yıkadığı elbiselere zehirli maddeyi sürdüğü, daha sonra da elbiseleri güneşte kuruttuğu açığa çıktı. Kocasına öfkeli kadın, zehirli çamaşırları kızının düğününde giymek üzere Zhang'e verdiği ifade edildi. Kocasını neredeyse ölüme götüren eyleminden ötürü kadın tutuklandı. Polis yetkilileri soruşturmanın sürdürüleceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler