Kocası ve sevgilisi ile aynı evde !

İki çocuk annesi Maria Butzki kocası ve sevgilisiyle birlikte, İngiltere’nin başkenti Londra’nın doğusundaki Barking’deki evinde, aynı çatı altında yaşıyor.Kocası Paul’ü sevgilisi Peter Gruman için terk eden Butzki, “Kocamı terk ettikten sonra onsuz yapam

Kocası ve sevgilisi ile aynı evde  !

İki çocuk annesi Maria Butzki kocası ve sevgilisiyle birlikte, İngiltere’nin başkenti Londra’nın doğusundaki Barking’deki evinde, aynı çatı altında yaşıyor.

Kocası Paul’ü sevgilisi Peter Gruman için terk eden Butzki, “Kocamı terk ettikten sonra onsuz yapamayacağımı anladım. Ancak sevgilimden de vazgeçmek istemedim. Her ikisine de birlikte yaşamayı teklif ettim. Onlar da kabul ettiler. İnsanlara saçma gelebilir ama ben her ikisini de seviyorum ve aralarından birini seçemiyorum. Şimdi çok büyük, güzel bir aile olduk” diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya