Kobra Yılanıyla Dansı Şarkıcıyı Ölüme Götürdü

Endonezya'nın Batı Java eyaletinin Karawang köyünde geçtiğimiz pazar gecesi yaşanan olayda, Irma Bule isimli yerel şarkıcı sahnede şarkı söylediği esnada, gösterinin bir parçası olan yılan tarafından ısırıldı. Şarkıcı son derece zehirli olan kral kobra yı

Kobra Yılanıyla Dansı Şarkıcıyı Ölüme Götürdü
Endonezya'nın Batı Java eyaletinin Karawang köyünde geçtiğimiz pazar gecesi yaşanan olayda, Irma Bule isimli yerel şarkıcı sahnede şarkı söylediği esnada, gösterinin bir parçası olan yılan tarafından ısırıldı. Şarkıcı son derece zehirli olan kral kobra yılanının ısırığına yeterli önemi vermeyince hayatından oldu.
 
KAZARA KRAL KOBRANIN KUYRUĞUNA BASTI
 
29 yaşındaki Irma Bule, Karawang köyünde pazar akşamı düzenlenen bir partide şarkılarını seslendirmek için sahneye çıktı. Yerel şarkıcının sahne performansının bir parçası olarak yılanlar eşliğinde henüz ikinci parçasını seslendirirken kazara kral kobra yılanının kuyruğuna bastı. Bunun üzerine zehirli yılan genç şarkıcının bacağını ısırdı.
 
YILAN ŞARKICIYI UYLUĞUNDAN ISIRDI
 
İzleyiciler arasında o anlara tanık olan Ferlando Octavion Auzura yerel medyaya yaptığı açıklamada; "Irma ikinci şarkısının ortasında yılanın kuyruğuna bastı. Yılan Irma'yı uyluğundan ısırdı" sözlerini dile getirdi. Yılan ısırığına rağmen şarkıcı gösterisine devam etti. İddiaya göre şarkıcı Irma, yılan terbiyecisinin getirdiği panzehiri geri çevirdi. Sahnede şarkılarını söylemeye devam eden genç kadın, 45 dakika sonra kusmaya başladı. Birkaç kez kriz geçiren Irma daha sonra yere yığıldı.
 
ISIRIĞA ALDIRIŞ ETMEDİ, SAHNEDE ŞAKALAŞTI
 
Şarkıcının arkadaşı Didi yaptığı açıklamada, "İkinci şarkıyı söylediği sırada yılan tarafından ısırıldı. Yılan ısırmasından sonra da bizlerle şakalaştı, bir süre sonra yere yığıldı. Hastaneye kaldırdık ama pazartesi gününün ilk saatlerinde hayatını kaybetti" ifadeleriyle yaşananları özetledi. Şarkıcı Irma sahne performanslarında daha önce de piton, boa ve çeşitli zehirli yılanlarla dans ederek şarkılarını seslendirmişti.
 
KRAL KOBRA, YETİŞKİN BİR FİLİ 2 SAAT İÇİNDE ÖLDÜREBİLECEK ZEHİRE SAHİP
 
Tulala Yılan Araştırma Merkezi'nden uzman Lydia Apririasari yılanlarla dans etmenin Endonezya'da özellikle de köylerde oldukça yaygın olduğunu belirtti. Şarkıcıyı öldüren yılan ısırığını değerlendiren Apririasari, zehrin etki zamanının kalbe yakınlığıyla orantılı olduğunu ifade etti. Apririasari, kobranın zehrinin yetişkin 1 tonluk bir fili 2 saat içinde öldürebileceğini, 60 kilo ağırlığındaki şarkıcıyı doğal olarak daha kısa sürede ölüme götürdüğünü dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya