Keskin nişancılar ölüm kusuyor

 Suriye'de keskin nişancıların açtığı ateş sonucu çeşitli yerlerinden yaralanan 10 Suriyeli daha Kilis'e getirildi. Suriye ordu birlikleri ile muhalifler arasında ülke genelinde şiddetli çatışmalar sürerken, Halep ve çevresinde keskin nişancıların açtığı

Keskin nişancılar ölüm kusuyor

 

Suriye'de keskin nişancıların açtığı ateş sonucu çeşitli yerlerinden yaralanan 10 Suriyeli daha Kilis'e getirildi.
 
Suriye ordu birlikleri ile muhalifler arasında ülke genelinde şiddetli çatışmalar sürerken, Halep ve çevresinde keskin nişancıların açtığı ateş sonucu yaralanan 10 Suriyeli, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.
 
Yaralıların büyük bölümü Suriye ambulanslarıyla Kilis'e getirilirken, tedavilerine de başlandığı bildirildi. Durumları ağır olan bazı Suriyeliler ise çevre illere sevk edildi. 
 
Öte yandan, ülkelerindeki çatışmalarda yaralanan Suriyelilere ilk müdahaleler muhaliflerin kontrolündeki hastanelerde yapılırken, durumu ağır olanlar ise Kilis'e gönderiliyor.
 
Havadan, karadan Suriye ordusunun saldırısı sürerken, özelikle keskin nişancıların Suriyelilerin üzerine son günlerde daha fazla ateş açtığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler