Katliam yapana burs!

Tel Aviv Üniversitesi rektörlüğünden yapılan açıklamada, "Gazze katliamında rol alan her öğrenciye 1 yıl ücretsiz eğitim verileceği" kaydedildi. Üniversitenin bu bilgiyi paylaşmak için öğrencilerini aradığı ve "İsrail'in güvenliği için çalışarak, İsrail o

Katliam yapana burs!
Tel Aviv Üniversitesi rektörlüğünden yapılan açıklamada, "Gazze katliamında rol alan her öğrenciye 1 yıl ücretsiz eğitim verileceği" kaydedildi.
 
Üniversitenin bu bilgiyi paylaşmak için öğrencilerini aradığı ve "İsrail'in güvenliği için çalışarak, İsrail ordusunun yanında duran ve Gazze'deki operasyonlara destek veren öğrencilerimize 1 yıllık burs sağlayacağız" denildiği öğrenildi.
 
Tel Aviv Üniversitesi Rektörü Joseph Klafter yaptığı açıklamada, "İsrail ordusuna destek vermek için böyle bir karar aldık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler