Karısına erkek kuma getirdi!

  Almanya'nın Hannover kentinde homoseksüel olduğunu açıkladıktan sonra hem karısı, hem de erkek sevgilisiyle yaşamaya başlayan 60 yaşındaki Ewald K., günün konusu oldu. 'ERKEK SEVGİLİM VAR' DEDİ Ewald K.,17 yıldır evli olduğu karısı Erika’ya (53) ve oğlu

Karısına erkek kuma getirdi!

 

 Almanya'nın Hannover kentinde homoseksüel olduğunu açıkladıktan sonra hem karısı, hem de erkek sevgilisiyle yaşamaya başlayan 60 yaşındaki Ewald K., günün konusu oldu. 

'ERKEK SEVGİLİM VAR' DEDİ

 

Ewald K.,17 yıldır evli olduğu karısı Erika’ya (53) ve oğlu Elmar’a (20) bir gün akşam yemeğinde, homoseksüel olduğunu ve bir sevgilisinin bulunduğunu söyledi. 

 

'BENİMLE KALABİLİR Mİ?'

 

Ewald, “Sizden yani ailemden ayrılmak istemiyorum. Sizi de çok seviyorum. Ancak o burada benimle kalabilir mi?” diyerek izin aldı. Şimdi ilginç aile birlikte yaşıyor. Emekli olan Ewald K. kuaför sevgilisi Gotthard ile yemek yaparken, ev işlerinde de Erika’ya yardım ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya