Kargo uçağında bomba iddiası

Amerikan yayın kuruluşu CNN, Yemen'den ABD'nin Şikago kentine giden bir kargo uçağında bomba bulunduğunu iddia etti.CNN, İngiltere'nin başkenti Londra'da United Parcel Service (UPS) şirketine ait uçakta yapılan aramada bomba haline dönüştürülmüş bir töner

Kargo uçağında bomba iddiası

Amerikan yayın kuruluşu CNN, Yemen'den ABD'nin Şikago kentine giden bir kargo uçağında bomba bulunduğunu iddia etti.

CNN, İngiltere'nin başkenti Londra'da United Parcel Service (UPS) şirketine ait uçakta yapılan aramada bomba haline dönüştürülmüş bir töner kartuşunun bulunduğunu belirtti.

CNN'nin haberine karşılık Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) uçakta şüpheli bir paket bulunduğunu, ancak yapılan ilk testlerde pakette patlayıcı izine rastlanmadığını bildirdi.

Bu arada, aynı şirkete ait 2 kargo uçağının ABD'nin Philadelphia havaalanında, bir diğerinin de New Jersey eyaletinin Newark havaalanında şüpheli paket olduğu gerekçesiyle inceleme altına alındığı bildirildi.

Amerikalı yetkililer UPS'ye ait bir kamyonun da New York kentinde incelenmekte olduğunu söyledi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya