Kanada'nın ilk müslüman başkanı!

Kanada’nın Calgary kentinde 3 yıl önce seçilen ülkenin ilk Müslüman belediye başkanı Naheed Nenshi, dün yapılan seçimlerde bu göreve yeniden getirildi.Ülkenin en büyük metropollerinden biri olan Calgary’de açıklanan gayriresmi sonuçlara göre, oyların yüzd

Kanada'nın ilk müslüman başkanı!

Kanada’nın Calgary kentinde 3 yıl önce seçilen ülkenin ilk Müslüman belediye başkanı Naheed Nenshi, dün yapılan seçimlerde bu göreve yeniden getirildi.

Ülkenin en büyük metropollerinden biri olan Calgary’de açıklanan gayriresmi sonuçlara göre, oyların yüzde 74’ünü alan Naheed Nenshi, yeniden belediye başkanı oldu. Nenshi, ilk kez başkan seçildiği 2010 yılında oyların yüzde 40'ını almıştı.

Calgary’nin 41 yaşındaki belediye başkanı, daha önce Mount Royal Üniversitesi’nde işletme profesörü olarak ders veriyordu. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Başkan Nenshi, "Daha iyi bir belediye için yapacak çok işimiz var" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya