Kadın sokak ortasında doğurdu

 Yer Çin’in meşhur sanayi bölgesi Guangzhou. Çin’in Güneydoğusundaki Guangdong eyaletinin başkenti.Bütün ebeveynler, bebeklerinin doğumunu iyi bir hastanede, iyi bir ortamda gerçekleştirmek ister. Çinli çiftin hayali de belki öyle idi. Ama maalesef her şe

Kadın sokak ortasında doğurdu

 

Yer Çin’in meşhur sanayi bölgesi Guangzhou. Çin’in Güneydoğusundaki Guangdong eyaletinin başkenti.

Bütün ebeveynler, bebeklerinin doğumunu iyi bir hastanede, iyi bir ortamda gerçekleştirmek ister. Çinli çiftin hayali de belki öyle idi. Ama maalesef her şey sokak ortasında başladı ve bitti.

 

3788_9141_13072012_2.jpg

 

Eşi beklenmedik bir zamanda ağrıları artınca, hastaneye götürmek üzere birlikte dışarı çıktılar. Ancak daha hastane yolunda ilerlerken, hamile kadın birden yere çöktü ve feryat etmeye başladı. 

Daha önce hiçbir doğum görmemiş olan koca, hastaneye yetişemeyeceklerini anlayınca doğumu gerçekleştirdi ve bebeğin göbek bağını yakındaki bir diş kliniğindeki diş hekimlerinden yardım istedi. “Biz bebek doğumu üzerine eğitim almadık” cevabı üzerine bir steril makas aldı ve bebeğin göbeğini kesti.

Anne, sağlıklı bir bebek dünyaya getirdikten sonra hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya