Kaçak yolcu uçaktan düştü !

İngiltere’de kaçak olarak Londra’ya gitmeye çalışan yolcu uçak Heathrow havalimanına inmeye hazırlanırken yüzlerce metre yükseklikten yere düştü.İngiltere’nin başkenti Londra’nın Mortlake semtinde yaşayanlar geçtiğimiz gün sokaklarında ceset parçaları bul

Kaçak yolcu uçaktan düştü !

İngiltere’de kaçak olarak Londra’ya gitmeye çalışan yolcu uçak Heathrow havalimanına inmeye hazırlanırken yüzlerce metre yükseklikten yere düştü.

İngiltere’nin başkenti Londra’nın Mortlake semtinde yaşayanlar geçtiğimiz gün sokaklarında ceset parçaları buldu. Polis cesedin Londra’ya kaçak girmek için uçağın iniş takımları bölümüne saklanan Kuzey Afrikalı bir kişiye ait olduğunu bildirdi.

İngiliz polisi 30’lu yaşlarında olduğu tahmin edilen kişinin güvenlik engellerini aşıp iniş takımları yuvasına saklandığı ve burada donarak öldüğünü düşündüklerini açıkladı.

Mahalle sakinlerinden Joe Dodd Independent gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sabah uyandığımda ceset bir arabanın üzerindeydi. Sokak polis ve ambulanslarla doluydu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya