İsrail'le tazminat görüşmeleri başlıyor

Ahmet Davutoğlu, İsrail'le Mavi Marmara baskınıyla ilgili tazminat görüşmelerinin önümüzdeki hafta yapılacağını bildirdiDışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İsrail'le Mavi Marmara baskınıyla ilgili tazminat görüşmelerinin önümüzdeki hafta yapılacağını bildir

İsrail'le tazminat görüşmeleri başlıyor

Ahmet Davutoğlu, İsrail'le Mavi Marmara baskınıyla ilgili tazminat görüşmelerinin önümüzdeki hafta yapılacağını bildirdi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İsrail'le Mavi Marmara baskınıyla ilgili tazminat görüşmelerinin önümüzdeki hafta yapılacağını bildirdi.
 
Türk-Arap Ekonomik Forumu için İstanbul'da bulunan Davutoğlu, yaptığı açıklamada, İsrail'in geçtiğimiz ay Mavi Marmara baskınında dokuz Türk'ün hayatını kaybetmesiyle ilgili özür dilemesinin ardından önümüzdeki hafta tazminat görüşmelerinin yapılacağını bildirdi.
 
Daha önce İsrail'den bir heyetin bu hafta Türkiye'ye gelmesi bekleniyordu. Ancak daha sonra görüşmelerin ertelendiği açıklandı.
 
Basınta görüşmeler için 11 Nisan tarihi de zikredilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya