İsrail'den yeni hainlik

Görgü tanıkları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Filistinlilerin, Ramallah'ta Salih Peygamber, Kalkaliye'de Kefer Kudum bölgelerinde, İsrail yerleşimlerini ve 2002'de Batı Şeria'da inşasına başlanan ''ayırma duvarını'' protesto etmek amacıyla yürüyüş ge

İsrail'den yeni hainlik

Görgü tanıkları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Filistinlilerin, Ramallah'ta Salih Peygamber, Kalkaliye'de Kefer Kudum bölgelerinde, İsrail yerleşimlerini ve 2002'de Batı Şeria'da inşasına başlanan ''ayırma duvarını'' protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirdiklerini belirtti.

İsrail askerlerinin, Filistinli göstericilere atık su ve plastik mermi kullanarak müdahale ettiğini aktaran görgü tanıkları, Kefer Kudüm beldesinde açılan ateşte çok sayıda Filistinlinin yaralandığını bildirdi.

Filistinliler, İsrail yerleşimlerini ve ''ayırma duvarını'' protesto etmek amacıyla her hafta ''barış yürüyüşü'' düzenliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler