İsrail uçuşları süresiz iptal edildi

Amerikan Delta Havayolları'nın New York-Tel-Aviv seferini yapan DL-468 sayılı uçağı, 273 yolcu ve 17 mürettebatıyla John F. Kennedy Havalimanı'ndan kalktı. Uçak Yunanistan semalarındayken, İsrail'in Ben Gurion Havalimanı yakınlarına roket isabet ettiği ha

İsrail uçuşları süresiz iptal edildi
Amerikan Delta Havayolları'nın New York-Tel-Aviv seferini yapan DL-468 sayılı uçağı, 273 yolcu ve 17 mürettebatıyla John F. Kennedy Havalimanı'ndan kalktı.
 
Uçak Yunanistan semalarındayken, İsrail'in Ben Gurion Havalimanı yakınlarına roket isabet ettiği haberi ulaştı. Bunun üzerine pilot, havalimanını emniyetli bulmadığı için, durumu ABD Federal Havacılık İdaresi'ne bildirdi. Kule'den talimat gelince de, pilot Güney Yunanistan üzerindeyken uçağın rotasını Paris'e çevirdi. Uçak, Paris'teki Charles de Gaulle Havalimanı'na sorunsuz şekilde indi. Olayın ardından, Delta Havayolları, güvenlik gerekçesiyle İsrail'e olan tüm uçuşlarını süresiz olarak iptal etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler