İsrail askerlerine meydan okudu

Kan şehvetiyle yanıp tutuşan İsrail askerlerine 5 yaşındaki Filistinli bir çocuk kafa tuttu. Batı Şeria'nın Belıyn, Kefr Kaddum, Nelıyn ve Nebi Salih kentlerinde 'Filistinli Esirler Günü' çerçevesinde gösteriler düzenlendi.İsrail askerleri gösterilere göz

İsrail askerlerine meydan okudu

Kan şehvetiyle yanıp tutuşan İsrail askerlerine 5 yaşındaki Filistinli bir çocuk kafa tuttu. Batı Şeria'nın Belıyn, Kefr Kaddum, Nelıyn ve Nebi Salih kentlerinde 'Filistinli Esirler Günü' çerçevesinde gösteriler düzenlendi.

İsrail askerleri gösterilere göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi ile müdahale etti. Bir Filistinli'nin yaralandığı olayda protestocular taş ve molotof kokteyliyle karşılık verdi.

Bir anda ortaya çıkan Filistinli küçük çocuk ise, eline aldığı taşı zırhlı araçlara fırlattı. İsrailli askerler, çocuğu hayret içinde seyretti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler