İspanya ve ABD'de lunapark faciası

İspanya ve ABD’de aynı gün içinde iki lunapark faciası yaşandı. İspanya'nın Alicante kentindeki lunaparkta bir turist eğlence aracından düştü. Kimliği açıklanmayan 18 yaşındaki İzlandalı genç, saatte 60 kilometre hıza çıkan ve 360 derece dönem eğlence ara

İspanya ve ABD'de lunapark faciası
İspanya ve ABD’de aynı gün içinde iki lunapark faciası yaşandı. İspanya'nın Alicante kentindeki lunaparkta bir turist eğlence aracından düştü. Kimliği açıklanmayan 18 yaşındaki İzlandalı genç, saatte 60 kilometre hıza çıkan ve 360 derece dönem eğlence aracından boşluğa düştü. Genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
ABD'nin Los Angeles şehrinde de Six Flags Magic Mountain isimli  oyun parkında korku dolu saatler yaşandı. Yüksek hızla giden Roller Coaster raydan çıktı. Roller Coaster'ın içindeki 20'den fazla kişi, yaklaşık 6 metre yüksekte bir saat boyunca havada asılı kaldı.
 
AĞAÇ DALI RAYLARA ÇARPTI
 
Los Angeles itfaiyesinden Michael Pittman, Ninja isimli Roller Coaster’ın bir ağaç dalının raylara çarpması sonucu aniden durduğunu ve  öndeki vagonun yaklaşık 45 derecelik bir açıyla raylardan çıkarak havada asılı kaldığını söyledi. İtfaiye ekipleri Roller Coaster’ın içinde bulunanları teker teker güvenli bir şekilde tahliye etti. Yetkililer 4 kişinin yaralandığını açıkladı.
 
14 yıldır ilk kez yaşandı
 
Yetkililer, İspanya’da bulunan eğlence parkında 14 yıldır ilk kez böyle bir kaza meydana geldiğini söyleyerek düşme olayının nedenini araştırdıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya