IŞİD'den kan donduran istek!

Çatışmada öldürülen IŞİD militanı üzerinde çıkan bir belgede, Musul ve Anbar'daki hastalerde yer ve ilaç sıkıntısı nedeniyle örgütün, militanlarından yaralı arkadaşlarını öldürmelerini istediği ortaya çıktı.Irak Kürt Bölgesel Yönetimi eski Başbakanı Berha

IŞİD'den kan donduran istek!

Çatışmada öldürülen IŞİD militanı üzerinde çıkan bir belgede, Musul ve Anbar'daki hastalerde yer ve ilaç sıkıntısı nedeniyle örgütün, militanlarından yaralı arkadaşlarını öldürmelerini istediği ortaya çıktı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi eski Başbakanı Berham Salih'e ait 'Xendan' adlı internet sitesinde yayımlanan belgeye göre, Irak ordusunun Tikrit'te yaptığı operasyon sırasında, öldürülen bir IŞİD militanının üzerinden bir belge çıktı.
 
Örgütün mührünün bulunduğu belgede, IŞİD'in militanlarından, yaralı arkadaşlarını öldürmeleri istediği ortaya çıktı. Belgede, örgütün kontrolünde bulunan Musul ve Anbar'daki hastanelerde yer ve ilaç sıkıntısı olduğu; bu nedenle militanlarından çatışmalarda yaralanan arkadaşlarını acılarını hafifletmek için öldürmeleri istenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya