IŞİD onları serbest bıraktı

IŞİD tarafından yaklaşık 5 aydır esir tutulan 200 kadar Yezidi serbest bırakıldı. Serbest bırakılan rehineler arasında 3 de çocuk bulunuyordu. IŞİD tarafından esir tutulan 200 kadar Yezidi grubun serbest bırakıldığı açıklandı. Iraklı yetkili Shirko Fatih

IŞİD onları serbest bıraktı
IŞİD tarafından yaklaşık 5 aydır esir tutulan 200 kadar Yezidi serbest bırakıldı. Serbest bırakılan rehineler arasında 3 de çocuk bulunuyordu.
 
IŞİD tarafından esir tutulan 200 kadar Yezidi grubun serbest bırakıldığı açıklandı. Iraklı yetkili Shirko Fatih tarafından yapılan açıklamada, aralarında 3 de çocuğun bulunduğu Yezidi grubun, Erbil yakınlarında bulunan Khazer Köprüsü üzerinde araçtan indirilerek serbest bırakıldığı ifade edildi. Fatih, yetkililer tarafından sorgulanan rehinelerin yaklaşık 5 aydır esir olduklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya