IŞİD Halep’i kan gölüne çevirdi!

İŞİD’in döşediği mayın ve bombaların patlatması sonucu 10 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanarak Kilis’e getirilen 13 Suriyeli’den 2’si ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Suriye’nin Halep kenti

IŞİD Halep’i kan gölüne çevirdi!

İŞİD’in döşediği mayın ve bombaların patlatması sonucu 10 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanarak Kilis’e getirilen 13 Suriyeli’den 2’si ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Suriye’nin Halep kenti Mera Kasabası Hassasiye Köyü’nde IŞİD militanlarının gizlice sızdığı köyde bir eve yerleştirdiği mayın ve bombaların patlatması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan ve durumu ağır olan 13 kişi ise ambulanslar ile Öncüpınar Sınır Kapısı’na getirildi. Burada hazır bekletilen ambulanslar ile Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 13 yaralıdan 2’si hayatını kaybetti. Bu gelişme üzerine IŞİD ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasında çatışmaların başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler