İran'dan 3. Dünya Savaşı tehdidi!

Fars haber ajansının geçtiği habere göre, İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mansur Hakikatpur, ABD'nin Suriye'ye saldırması halinde İran'ın misilleme olarak İsrail'e saldıracağını duyurdu.Hakikatpur; 'Eğer ABD Suriye'ye askeri bir müdahalede bulunursa, böl

İran'dan 3. Dünya Savaşı tehdidi!

Fars haber ajansının geçtiği habere göre, İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mansur Hakikatpur, ABD'nin Suriye'ye saldırması halinde İran'ın misilleme olarak İsrail'e saldıracağını duyurdu.

Hakikatpur; 'Eğer ABD Suriye'ye askeri bir müdahalede bulunursa, bölgedeki devrimcilerin nefreti İsrail'in üzerine çevrilecektir' ifadelerini kullandı.

FÜZELER İSRAİL'E ÇEVRİLMİŞ DURUMDA

Öte yandan Suriye'den de benzer bir açıklama geldi. Baas Partisi'nin önemli yetkililerinden Halif Mutaf, ülkesinin saldırıya uğradı takdirde İsrail'e saldıracağını duyurdu. Şam'ın 'saldırgan Batı'nın arkasındaki güç olan İsrail'e' saldıracak kuvvetle füzelerinin olduğunu belirten Mutaf, 'bu füzeler normal olarak İsrail'e çevrilmiş durumda' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya