İran'da deprem! 5.3

Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, merkez üssü  ülkenin güney doğusundaki Sistan ve Belucistan eyaletine bağlı Çabehar kenti olan  5,3 büyüklüğündeki depremin, yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiğini  açıkladı.  Sistan ve

İran'da deprem! 5.3
Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, merkez üssü  ülkenin güney doğusundaki Sistan ve Belucistan eyaletine bağlı Çabehar kenti olan  5,3 büyüklüğündeki depremin, yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiğini  açıkladı. 
 
Sistan ve Belucistan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Genel Başkanı  Erbabi, kurtarma ve yardım ekiplerinin bölgeye sevk edildiğini, şimdilik herhangi  bir can veya mal kaybının olmadığını belirtti. 
 
İran'da son olarak geçen hafta Rezevi horasan eyaletine bağlı Kaşmer  kentinde meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremde 35 kişi yaralanmıştı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya