İran ile müzakereler İstanbul'da

İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi, İran'ın nükleer programı ile ilgili müzakerelerin İstanbul'da yapılacağını açıkladı.Salihi, düzenlediği basın toplantısında, müzakereler kapsamındaki yeni toplantının İstanbul'da yapılacağını kaydetti.Ali Ekber Sali

İran ile müzakereler İstanbul'da

İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi, İran'ın nükleer programı ile ilgili müzakerelerin İstanbul'da yapılacağını açıkladı.

Salihi, düzenlediği basın toplantısında, müzakereler kapsamındaki yeni toplantının İstanbul'da yapılacağını kaydetti.

Ali Ekber Salihi, ''Olumlu bir bakış açısı ve iyi niyetle müzakerelere başlayacaklarını, aynısını karşı taraftan da beklediklerini'' ifade etti.

İran, BM Güvenlik Konseyi'nin daimi üyeleri ve Almanya'dan oluşan '5 artı 1' grubuyla nükleer müzakerelere hazır olduğunu bildirmişti.

İran ve 5 artı 1 ülkeleri en son geçen yıl Ocak ayında İstanbul'da müzakerelerde bulunmuş, ancak görüşmelerde kayda değer ilerleme sağlanamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya