İran 6,3'le sarsıldı!

Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi, depremin merkez üssünün Zahedan kentinin 214 kilometre güneybatısı olduğunu duyurdu.Merkez, depremin yerin 12 kilometre altında meydana geldiğini belirtti.RESMİ AÇIKLAMA YAPILDIİran Ulusal Kriz İdaresi Birimi Müdürü Hü

İran 6,3'le sarsıldı!

Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi, depremin merkez üssünün Zahedan kentinin 214 kilometre güneybatısı olduğunu duyurdu.

Merkez, depremin yerin 12 kilometre altında meydana geldiğini belirtti.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

İran Ulusal Kriz İdaresi Birimi Müdürü Hüseyin Bagheri, televizyona yaptığı açıklamada, ülkenin güneydoğusundaki Hüseyinabad kentini vuran depremde şu ana kadar ölen ya da yaralanan olduğuna dair haber gelmediğini kaydetti.

Bagheri, telefon bağlantılarının kesildiği deprem bölgesine yardım ekiplerinin sevk edildiğini bildirdi.

Yarı resmi Fars Haber Ajansı ise depremin, Afganistan-Pakistan sınırındaki Sistan Belucistan vilayetinde de hissedildiğini bildirdi.

Ajans, Zahedan kentinde bazı insanların evlerini terk ettiğini, depremin Bem, Keş ve İranşehr'de de hissedildiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler