Irak'ta şiddet: 7 ölü, 26 yaralı

Irak'ta şiddet olayları devam edierken, Bağdat ve Diyala kentlerinde düzenlenen bombalı saldırılarda 7 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, başkent Bağdat'ın güneydoğusunda Zaferaniye bölgesindeki El-Kubeysi Caddesi'nd

Irak'ta şiddet: 7 ölü, 26 yaralı


Irak'ta şiddet olayları devam edierken, Bağdat ve Diyala kentlerinde düzenlenen bombalı saldırılarda 7 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, başkent Bağdat'ın güneydoğusunda Zaferaniye bölgesindeki El-Kubeysi Caddesi'nde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 kişi öldü, 14 kişi  yaralandı.

Bağdat'ın kuzeyindeki Es-Saliyh bölgesindeki bir cami yakınında da bombalı saldırı düzenlendiği, bu bölgede de çok sayıda ölü ve yaralının bulunduğu öğrenildi.

Futbol sahasına saldırı

Öte yandan, kuzeydeki Diyala ilinin merkezi Bakuba'ya bağlı bir köydeki amatör futbol sahası yanında meydana gelen bombalı saldırılarda 4 kişi öldü, 12 kişi  yaralandı.

Irak'ta bugün Selahaddin kentinin Tuzhurmatu ilçesinde düzenlenen intihar saldırısında, aralarında Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Ali Haşim Muhtaroğlu'nun da bulunduğu 12 kişi ölmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler