Irak: İşbirliği şart!

 Hükümetten yapılan açıklamada Hatay iline bağlı Reyhanlı ilçesinde dzenlenen ve onlarca sivilin ölmesine neden olan patlamaları kınanarak, Türk halkı ile dayanışma içerisinde olunduğu bildirildi. Hükümet tarafından yapılan yazılı açıklamada Türkiye'de me

Irak: İşbirliği şart!

 

Hükümetten yapılan açıklamada Hatay iline bağlı Reyhanlı ilçesinde dzenlenen ve onlarca sivilin ölmesine neden olan patlamaları kınanarak, Türk halkı ile dayanışma içerisinde olunduğu bildirildi.
 
Hükümet tarafından yapılan yazılı açıklamada Türkiye'de meydana gelen patlamaların şiddetle kınandığı belirtilerek bu zor günlerinde Türk halkı ve terörzedelerin yanında oldukları belirtildi.
 
Bu tür terör eylemleri ile mücadele konusunda bölge ülkelerinin işbirliği yapması gerektiğini bildiren Bağdat, terörün yok edilmesi ve terör eylemlerine fırsat verilmemesi için işbirliğinin gerekli olduğuna vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler