Irak hükümetinden 'silah' kararı!

 Konuya dair açıklama yapan savunma ve güvenlik komisyon üyesi Hamit El Mutlak, Irak Silahlı Kuvvetleri'nin yeni silahlarla donatılması konusunda Rusya ve Doğu Avrupa ülkeleri ile yakın bir zamanda silah satın alma anlaşması yapacağını açıkladı.  El Mutla

Irak hükümetinden 'silah' kararı!

 

Konuya dair açıklama yapan savunma ve güvenlik komisyon üyesi Hamit El Mutlak, Irak Silahlı Kuvvetleri'nin yeni silahlarla donatılması konusunda Rusya ve Doğu Avrupa ülkeleri ile yakın bir zamanda silah satın alma anlaşması yapacağını açıkladı. 

 

El Mutlak, anlaşmalarda ödeme noktasında dünya petrol fiyat artışının baz alınacağını belirtirken, bazı silahların teslim alındıktan sonra ödemesinin yapılacağını belirtti. El Mutlak, Savunma Bakanı Vekili Sadun El Düleymi'nin anlaşma yapılacak ülkelere bir heyetle ziyaret turuna çıkacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya