İntihar saldırısında 9 kişi öldü

Nangarhar vilayeti polis sözcüsü Hazret Muhammed, günün erken saatlerinde bomba yüklü bir araçla gelen intihar eylemcisinin havaalanının dış kapılarının önünde aracını havaya uçurduğunu söyledi.Muhammed, hem sivil hem de askeri uçaklara hizmet veren havaa

İntihar saldırısında 9 kişi öldü

Nangarhar vilayeti polis sözcüsü Hazret Muhammed, günün erken saatlerinde bomba yüklü bir araçla gelen intihar eylemcisinin havaalanının dış kapılarının önünde aracını havaya uçurduğunu söyledi.

Muhammed, hem sivil hem de askeri uçaklara hizmet veren havaalanında düzenlenen saldırıda ölenlerden 6'sının sivil, 2'sinin koruma görevlisi 1'inin ise asker olduğunu kaydetti.

NATO sözcüsü Yüzbaşı Justin Brockhoff, saldırı sonucu uluslararası güce mensup askerlerin kayıp vermediğini ve patlamanın teçhizatın bulunduğu yere ulaşamadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler