İntihar saldırısında 5 kişi öldü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta geçen perşembe günü düzenlenen patlamaların şoku atlatılmadan ve yaraları sarılmadan yeni bir intihar saldırısı meydana geldi. İçişleri Bakanlığı binasının giriş kapısından bomba yüklü araçla girmeye çalışan intihar eylemcisi ba

İntihar saldırısında 5 kişi öldü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta geçen perşembe günü düzenlenen patlamaların şoku atlatılmadan ve yaraları sarılmadan yeni bir intihar saldırısı meydana geldi. 

İçişleri Bakanlığı binasının giriş kapısından bomba yüklü araçla girmeye çalışan intihar eylemcisi başarısız olunca bomba yüklü araçla birlikte kendisini havaya uçurdu. Saldırıda 2'si polis olmak üzere 5 kişi öldü, 39 kişi yaralandı.

Bu arada üst düzey bir emniyet kaynağı, saldırıda, Cumhurbaşkanı yardımcısı Tarık el Haşimi hakkında terör suçlamasıyla tutuklama kararı çıkarılması nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nın hedef alındığının sanıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya