İntihar saldırısı: 25 Polis öldü

Yemen’in güneyindeki Mukalla kentinde, polis merkezinde düzenlenen intihar saldırısında en az 25 polis hayatını kaybederken 25 kişi de yaralandı. Saldırıyı DAEŞ üstlendi.   1 yıldan fazla süre El Kaide’nin kontrolünde kaldıktan sonra geçtiğimiz ay Suudi A

İntihar saldırısı: 25 Polis öldü
Yemen’in güneyindeki Mukalla kentinde, polis merkezinde düzenlenen intihar saldırısında en az 25 polis hayatını kaybederken 25 kişi de yaralandı. Saldırıyı DAEŞ üstlendi.
 
1 yıldan fazla süre El Kaide’nin kontrolünde kaldıktan sonra geçtiğimiz ay Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin desteğiyle yeniden Yemen hükümetinin kontrolüne geçen Mukalla kentindeki polis merkezine bugün intihar saldırısı düzenlendi. Yemen hükümetinin şehrin kontrolünü ele geçirdikten sonra polis merkezinin yeniden faaliyete girmesiyle birlikte kayıt yaptırmak isteyen polisler, polis merkezi önünde sıraya girdi. İntihar saldırganı bu sırada üzerindeki bombaları patlatarak en az 25 polisin hayatını kaybetmesine ve 25’inin de yaralanmasına sebep oldu.
 
Terör örgütü DAEŞ’in, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda saldırıyı üstlendiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler