İngiltere Başbakanına şok!

İngiltere Başbakanı David Cameron'ın bir yakınının, ülkenin güneybatısındaki Glastonbury'de düzenlenen ve binlerce izleyicinin katıldığı ünlü rock festivalinde umumi tuvalette ölü bulunduğu bildirildi.Polisten yapılan açıklamada, 50 yaşındaki Christopher

İngiltere Başbakanına şok!

İngiltere Başbakanı David Cameron'ın bir yakınının, ülkenin güneybatısındaki Glastonbury'de düzenlenen ve binlerce izleyicinin katıldığı ünlü rock festivalinde umumi tuvalette ölü bulunduğu bildirildi.

Polisten yapılan açıklamada, 50 yaşındaki Christopher Shale'in cansız bedeninin dün saat 09.00 sularında bulunduğu ve ölüm nedeninin henüz aydınlığa kavuşmadığı belirtildi.

David Cameron ve eşi Samantha yazılı bir açıklamada bulunarak, Muhafazakar Parti'nin yerel yetkilisi Christopher Sale'in ölümünden büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

Sale'in kalp krizi geçirmiş olabileceği gibi intihar ettiğine yönelik söylentiler de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya