İkinci Toplu Tecavüz Dehşeti

Hindistan toplu tecavüz haberleriyle çalkalanıyor. Geçtiğimiz ay Hindistanda bir otobüste 6 kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra katledilen genç kadından sonra, bir kadının daha aynı şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı. Haber, tüm dünyada tepki çekti.İki olay

İkinci Toplu Tecavüz Dehşeti

Hindistan toplu tecavüz haberleriyle çalkalanıyor. Geçtiğimiz ay Hindistanda bir otobüste 6 kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra katledilen genç kadından sonra, bir kadının daha aynı şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı. Haber, tüm dünyada tepki çekti.

İki olayın birbirine 20 kilometre uzakta olması ise insanları düşündürüyor.
 
HİNDİSTAN'DA 2. TOPLU TECAVÜZ DEHŞETİ
 
Hindistan'ın Yeni Delhi kentinde altı erkeğin tecavüzüne uğrayıp hayatını kaybeden üniversite öğrencisinden sonra tecavüze uğrayarak öldürülmüş genç bir kadının cesedi daha bulundu. İngiliz gazetesi Daily Mirror'ın haberine göre, tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğünden şüphelenilen 21 yaşındaki genç bir kadının yarı çıplak cesedi Yeni Delhi yakınlarındaki Noida bölgesinde bulundu.
 
OLAY YERLERİ ÇOK YAKIN
 
Burası, erkek arkadaşıyla bindiği otobüste altı kişinin tecavüzüne uğrayan ve daha sonra katledilen Jyoti Singh Pandey isimli kurbanın cesedinin bulunduğu yere 20 kilometre uzaklıkta.
 
Cumartesi günü cesedine ulaşılan genç kadının ailesi, kızlarının cuma akşamı işten dönerken kaçırıldığını ve tecavüze uğradığını iddia ediyor.
 
Gazetede yer alan habere göre polis, iddia edilen saldırı ile ilgili iki şüpheli tutukladı, üçüncü şüpheli ise kaçtı. Saldırganların kimliği kamera kayıtları incelenerek tespit edilmeye çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya