İdamı sms ile bildirdiler!

Musul’un ardından dün gece Türkmen ağırlıklı Telafer şehrini de ele geçiren IŞİD güçleri, bugün Musullulara cep telefonuyla idam daveti yolladı.Gelen mesajda, Telafer kentinin savunmasını yürüten bir generalin saat 17.00’de Musul’un merkezinde idam edilec

İdamı sms ile bildirdiler!

Musul’un ardından dün gece Türkmen ağırlıklı Telafer şehrini de ele geçiren IŞİD güçleri, bugün Musullulara cep telefonuyla idam daveti yolladı.

Gelen mesajda, Telafer kentinin savunmasını yürüten bir generalin saat 17.00’de Musul’un merkezinde idam edileceği duyuruldu.

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) güçlerinin, Musullulara gönderdiği cep telefonu mesajında, “Herkesin idamı seyretmek için bugün saat 17.00’de merkezde olması gerekmektedir” denildi.

IŞİD’lilerin, Irak ordusundan IŞİD’e karşı savaşan en önemli figürlerden biri olan generali ve beraberindeki üst düzey komutanları idam edeceği bildirildi.

Şii general ve beraberindekilerin, duyurulan saatte infaz edilip edilmediği henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler